Velkommen til Nike Free Run Danmark Outlet!

nikeshoesoutletstore@gmail.com

Vælg valuta

Fortrolighed

Vi er forpligtet til at bevare fortroligheden af ​​alle besøgende på vores hjemmeside. Læs venligst følgende fortrolighedspolitik at forstå, hvordan vi bruger og beskytter de oplysninger, du giver os.

Vi har ikke udlejer, sælger eller deler personlige oplysninger om dig med andre mennesker eller ikke-associerede selskaber.

Vi kan indsamle dit navn, stillingsbetegnelse, kontaktoplysninger herunder e-mail-adresse, demografiske oplysninger som postnummer, præferencer og interesser, og andre relevante oplysninger til kundeundersøgelser og / eller tilbud. Denne information er til at forstå dine behov og give dig bedre service og produkter. Salgsfremmende e-mails vil blive sendt om nye produkter, specielle tilbud eller anden information, som vi tror du kan finde interessant at bruge e-mail-adresse, som du har givet. Derudover kan vi bruge oplysningerne til at tilpasse hjemmesiden efter dine interesser.

Vi gør alt for at sikre, at dit køb oplevelse på vores hjemmeside er sikker. Vi bruger de mest magtfulde Secure Socket Layers (SSLs) krypteringsteknikker for at beskytte mod tab, misbrug eller ændring af dine brugeroplysninger. Det er ganske enkelt tilføjer sikkerhed til hele strøm af data mellem din internet browser og vores system, derfor giver dig en følelse af tillid til at give os dit kortnummer. Derudover bruger vi internet svindel screening for at beskytte kreditkorttransaktioner.

Og når du registrerer dig på vores hjemmeside www.dknikefreesalg.com, Vi advarer dig om at vælge en adgangskode, der er svær at gætte, men let for dig at huske. Du protcet din konto info, hvis du finder noget shadiness om din konto, bedes du kontakte os, vil vi undersøge problemet for dig.

Der henvises til betaling med kreditkort, vi opnår kreditkortautorisation oplysninger direkte fra den kortudstedende bank for kontrol inden afslutningen af ​​enhver transaktion.

Hvis du har spørgsmål til denne fortrolighedspolitik, bedes du kontakte os.