Velkommen til Nike Free Run Danmark Outlet!

nikeshoesoutletstore@gmail.com

Vælg valuta

Forsendelse & Retur

Shipping Policy

Vigtigt: Vi leverer gratis forsendelse for alle orders.We sætter pris på din forretning, og vi ønsker at forstå vores forsendelsesprocessen forud for en bestilling, så du kan vide, hvornår de kan forvente din pakke.

Q: Hvor kommer de elementer, skibet til?
A: Under normale omstændigheder, sender vi pakker over hele verden gennem DHL, UPS, TNT, USPS og FedEx. De pakker vil blive afsendt inden for to arbejdsdage fra det tidspunkt, din betaling er bekræftet.

Q: Hvor mange dage tager det dig at modtage pakker?
A: Dine ordrer vil blive sendt ud inden for 2 hverdage efter modtagelse af betaling. Generelt vil det tage dig 5-7 kalenderdage til at modtage dine pakker på din dør (dør til dør service). Hvis de ikke vil ankomme inden for 10 hverdage, bedes du kontakte os. Vi vil vende tilbage til dig snarest. Vi er ikke ansvarlige for forkert eller ikke kan leveres adresse. Sørg din leveringsadresse er korrekt og realistiske.

Q: Skal jeg betale for skatter og toldafgifter?
A: Vi betaler for dig på forhånd næsten alle toldafgifter for mange destinationer i verden (for eksempel USA, EU). I nogle tilfælde købte afhængigt af destination og på de punkter, skatter og afgifter kan blive opkrævet til modtager.

Q: Hvor er min bestilling?
A: Når ordren er afsendt, vil det tracking nummer blive sendt til din e-mail automatisk. Og tracking nummer kan være sporbar inden for 48 timer. Vi vil også e-maile dig på hjemmesiden for at spore din pakke.

For yderligere information, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice.


Return & Exchange Policy

På grund af det faktum, at vores varer er købt over internettet, kan ikke prøvet på i god tid, og er købt stedet usynlig, har vi udviklet følgende returnering og ombytning politik for kundeservice formål. Selvfølgelig håber vi, at du er tilfreds med dit valg. Hvis en eller anden grund du ikke er tilfreds med dit valg, er vores afkast-og valutakurspolitikken som følger:

For Returns:

Alle varer kan sendes tilbage inden 15 dage efter modtagelsen. Alle returvarer skal aldrig blevet brugt, og i ny stand. Alle returnerede pakker skal være forsikret. Vi kan ikke give en fuld refusion for ikke-kvalitet problemer såsom:

"Produktet er ikke, hvad jeg forestille mig, det skal være."
"Jeg har skiftet mening om dette produkt."
"Jeg kan ikke lide dette produkt, efter jeg modtog den uden grund."

Hvis du anmoder om at returnere de købte varer for de ovennævnte årsager, er du nødt til at sende tilbage til os produkterne i original emballage (du vil betale shipping gebyrer). Når vi modtager varer sendt tilbage, foruden de shipping gebyrer, vil vi også opkræve en 15% af re-strømpe gebyr baseret på din ordre samlede beløb og give dig en delvis tilbagebetaling. Vælg den rigtige størrelse og farve omhyggeligt, før du køber.


Til udvekslinger:

Vi accepterer kun udvekslinger nye og aldrig brugt elementer med alt tilbehør og emballage. Send venligst tilbage varerne inden for 15 dage efter modtagelsen. Alle retur pakker skal være forsikret, udvekslinger vil blive sendt ud inden for 5-7 dage, når afkastet er modtaget. Købere er altid ansvarlig for forsendelsesomkostninger.


Vigtig meddelelse:

 

1. Før returnering af varer, kan du kontakte os først at drøfte de problemer du har
2. Selvom vi giver 100% problemfri politik for tilbagesendelse i betragtning af den tid og penge tidskrævende, vi helt sikkert sætte pris på hvis du kan gøre alle dine spørgsmål og bekymringer tydeligt inden du afgiver ordren.
3. Kontakt venligst vores kundeservice først at få afsenderadressen.
4. Vi vil ikke være ansvarlig for at miste, hvis det returnerede pakken bliver tabt under forsendelsen, skal originale posthus kvittering holdes til at kræve erstatning.


Hvis du stadig har spørgsmål, bedes du kontakte os.